HjemVelkommen til EPTEC

 


 

                
Vi ønsker velkommen til våre nettsider!

Vår hensikt med nettsiden er å etablere en kommunikasjonsplattform med utveksling av informasjon med deg som kan ha en spesiell interesse av vår bedrift, produktinformasjon, vår evne og nødvendige godkjenninger til å håndtere deres behov. Det finnes også informasjonssider som presenterer generelle offisielle opplysninger om vår bedrift, for de som ønsker dette. 

Man vil kunne finne en del om selskapene i EPTEC, historisk bakgrunn, kontaktpersoner og ikke minst en del av vårt produktutvalg med teknisk underlag. Det er vår hensikt at dette vil være en pågående prosess og vi vil etterhvert utgi mer informasjon til nytte for alle parter.

Ancora Imparo - jeg lærer stadig - er et utsagn fra den berømte multikunstneren Michelangelo på 1500-tallet, og vi i EPTEC stiller oss bak dette. Det er gjennom læring og erfaring man kan bli bedre og gjennom å øke vår kunnskap og anvende denne, kan vi hevde oss innen vårt område.

Om du ser vi har et forbedringspotensiale som utførende bedrift eller på nettsiden, håper vi du vil gi oss en tilbakemelding via kontaktsiden
                    

Aktuelt
Kuldetekniker - Oslo og Moss
Søker erfaren kuldetekniker som ønsker nye utfordringer
Les mer..
Biskop Jens Nilssønsgate 5, 0659 Oslo e-post: eptec@eptec.no tlf: 2324 4660 faks: 2324 4670 Utviklet av : Assist2net.no
Hjem | Om Oss | Produkter | Service | Kontakt
søk Eptec Eptec Hjem Send e-post Søk Sidekart Home Send email Search Sitemap Norwegian English Search