x

EPTEC Energi AS kjøper Buskerud Kulde AS

EPTEC Energi AS overtar 100% av aksjene i Buskerud Kulde AS fra 15.03.2022.

Buskerud Kulde AS forblir eget selskap og daglig leder Tom Erik Hole fortsetter i sin stilling.
Selskapet ble etablert i 1966 og holder til i Hokksund med 18 ansatte og ca 38 mill i omsetning. De har en solid markedsposisjon i sitt område og leverer kuldeanlegg og varmepumper til bl. a sykehus, dagligvare og landbruk.

– Jeg er glad for at EPTEC overtar selskapet og kan bidra med videre utvikling, og styrke den lokale tilhørigheten, sier Tom Erik Hole, daglig leder i Buskerud Kulde AS

EPTEC Energi AS er en av Norges ledende entreprenører innen kulde- og varmepumpeteknologi og tilbyr rådgivning, prosjektering, ingeniørtjenester, produkt- og systemleveranser og service til større bygg og industri. Selskapet er etablert i 1986 og har avdelinger i Oslo, Moss og Trondheim med 46 ansatte og ca 170 mill i omsetning. EPTEC er endel av Nordic Climate Group, Nordens største kuldeentreprenørvirksomhet.

– Buskerud Kulde er et begrep i kuldebransjen langt utover Buskerud regionen, sier daglig leder i EPTEC, Ole Jørgen Veiby. – Vi er glade for å få Buskerud med på vårt lag. De står for høy kvalitet og solide resultater gjennom mange år, avslutter han.

www.buskerudkulde.no
www.eptec.no
www.nordicclimategroup.se

KONTAKT OSS I DAG
Kontakt oss i dag
Kontakt EPTEC
Bli kontaktet for uforpliktende prat
reCAPTCHA