x

EPTEC Energi AS styrker seg i Trondheim

EPTEC Energi styrker seg i Trondheim og har ansatt Jon Arne Lines (52) fra 01.01.2021 som avdelingsleder. Han kommer fra stillingen som teknisk salg/prosjektingeniør hos Teknotherm Marine.

Jon Arne ble uteksaminert fra Statens Kjølemaskinist skole i 1992 og innehar både fagbrev og mesterbrev i kulde & varmepumpefaget. Han har bred erfaring fra både salg og prosjekt i kuldebransjen.

Bjørn Ove Fjørtoft overlater ansvaret for en solid avdeling til Jon Arne, og går over i stillingen som salg og prosjektansvarlig.Etter 13 år som avdelingsleder vil han nå vie all sin tid og kompetanse på salg og prosjekter.

– Jeg er glad for at vi fikk Jon Arne med på laget, og er sikker på at han og Bjørn Ove, sammen med de dyktige teknikerne vil sikre vekst for EPTEC i Trondheim, sier daglig leder Ole Jørgen Veiby.

EPTEC har befestet sin posisjon som leverandør av miljøvennlige løsninger med naturlige kuldemedier i Norge. Flere og flere byggherrer etterspør løsninger med Propan og CO2, som de har gode løsninger for.

– Solide agenturer og kompetent personale gjør oss til en god partner i prosjektene. Trondheim og Midt Norge er et område hvor vi ser gode muligheter for vekst og økte markedsandeler, og det vil også bli behov for flere teknikere i avdelingen, avslutter Ole Jørgen.

KONTAKT OSS I DAG
Kontakt oss i dag
Kontakt EPTEC
Bli kontaktet for uforpliktende prat
reCAPTCHA