Morrow Batteries

EPTEC har inngått kontrakt med Morrow Batteries AS

EPTEC Energi AS har signert en kontrakt med Morrow Batteries AS som omhandler prosjektering og levering av en komplett kjølesentral på 8 MW til Morrows nye fabrikk i Arendal.
Salg og prosjektansvarlig Børge Sveinsen har jobbet tett sammen med kunden, kollegaer og samarbeidspartnere for å tilby et energieffektivt og moderne anlegg.

Isvannsanlegget er designet slik at det kan driftes med full eller delvis frikjøling. Frikjøling er mulig i perioder av året med lave utendørstemperaturer og bidrar til minimalt elektrisk energibruk. Kelvion leverer tørrkjølerne og har deltatt i prosjekteringen.

For å tilfredsstille kjølebehovet leveres 5 stykk GEA BluAstrum 1800 med naturlig kuldemedium R717 (ammoniakk) som har en GWP (Global Warming Potential) lik 0. For best mulig drift av isvannsanlegget blir det i tillegg levert en GEA Omni control panel som regulerer maskinene etter behov.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt
Børge Sveinsen
+47 919 01 657
borge@eptec.no

EPTEC Energi har agentur på flere varmepumper og kjølemaskiner. Vårt hovedfokus er å tilby løsninger med naturlige kuldemedier som CO2, propan og ammoniakk. Våre leverandører er anerkjente produsenter som Enerblue, GEA, Clint og Ciat